Keresés
Close this search box.

Online Nyújtás Videótár klubtagság csomag

A probléma, ami megnehezíti az életed

Ha sportolóként elhanyagolod a nyújtást ízületeid mozgástartományai jelentősen lecsökkennek. Ez azt eredményezi, hogy az adott gyakorlatot nem tudod teljes egészében elvégezni, kevesebb lesz a feladat hatásfoka, illetve nagyban megnő a sérülések veszélye. Ha pedig hajlékonysági sportot űzöl, esztétikailag is fontos a spárgák megléte.

Személyi edzőként tudom mennyire fontos a hibajavítás az erősítő gyakorlatok végrehajtása során, a stretching azonban még ennél is nagyobb szakértelmet igényel. Edzőként és nyújtás trénerként fontos számomra a folyamatos tanulás és fejlődés, ezért tudásomat igyekszem időről időre bővíteni és továbbadni vendégeimnek. Edzőként és versenysportolóként a hitelesség számomra alapfeltétel.

Tapasztaltad már az alábbiakat?

Változatosságra és tudományos alapokon nyugvó nyújtó technikákra van szükséged?

Sportolóként képzeld el, hogy edzésen minden gyakorlatot szépen és szabályos módon tudsz elvégezni. Azáltal, hogy a mozgástartományaid ki vannak maxolva egyre hatékonyabban és fájdalommentesen tudsz edzeni.

Légtornászként képzeld el, hogy simán megvannak a spárgáid, sőt, még negatívba is tudod nyújtani őket. Minden áhított lazasági elemet és trükköt könnyedén megcsinálsz.

Miért más ez a Videótár?

Számtalan videós platform létezik, ahol megtanítanak jógázni, segítenek elérni a bikini formát vagy a kerekebb feneket, nyújtás tartalmakat is el lehet érni, de itthon ily módon tudtommal senki sem foglalkozik kifejezetten a hajlékonyság fejlesztésével. Sok sportolóval volt szerencsém együtt dolgozni és számos légtornász valamint rúdsportoló választotta már a velem való közös munkának ezen formáját.

Ha tehát mélyítenéd a spárgáidat vagy javítanád a hajlékonyságodat, akkor ez a Videótár abszolút Neked lett kitalálva!

Megtanítalak helyesen és hatékonyan nyújtani, így az eredmény garantált!

+ Visszanézhető ÉLŐK

Ezen kívül pedig csatlakozhatsz az “Nyújtás és erősítés Kővágó Henriettával” facebook csoportba, ahol heti 1 ÉLŐ nyújtás és/vagy erősítő órán vehetsz részt!

NEM neked való a Videótár, ha:

Nem fontos számodra az egészséged

Nem szeretnél fájdalommentesen mozogni

Nem vágysz rugalmasabb szövetekre és izmokra

Nem növelnéd a mozgástartományaidat

Nem akarod, hogy öröm legyen a mozgás

Mit kapsz, ha befizetsz a Videótárra?

Saját online bejelentkezési felületet, hogy korlátlanul elérd a tartalmakat

5 témakör szerinti nyújtás és/vagy erősítő programok videóit, melyek hetente bővülnek 1-1 videóval

heti 1 ÉLŐ alkalmat velem a “Nyújtás és erősítés Kővágó Henriettával” zárt facebook csoportban

Garantálom, hogy megéri előfizetned, mert:

Ki vagyok én?

Kardos-Kővágó Henrietta vagyok, személyi edzőként és nyújtás instruktorként dolgozom. Egész életemben versenyszerűen sportoltam, 8 éve pedig megtaláltam a hozzám legtökéletesebben passzoló mozgásformát, a rúdfitneszt.

Ez a sport egyszerre igényel erőt és hajlékonyságot egyben. Ez a két készség azonban sokszor ellentmond egymásnak, ideális esetben azonban a kettő találkozik és szuper egységet alkot. Nem elég erősnek lennünk, tudnunk kell teljes mozgástartományban és rugalmasan mozogni. A hajlékonyság azonban szintén nem elegendő önmagában, a stabilitáshoz ugyanis erő kell.

Az elmúlt években sikerült olyan tudással és tapasztalatokkal gazdagodnom, amelyek segítettek megalkotni azt az edzés és nyújtás módszert, amellyel biztonságosan de egyben hatékonyan lehetséges nyújtani. Fejlesztve az erőt és a stabilitást, de ezzel együtt fokozva a hajlékonyságot.

Edzőként és versenysportolóként a hitelesség számomra alapfeltétel. Ha Te is – hozzám hasonlóan – esztétikai sportot űzöl vagy szimplán fontosnak tartod a csípőd és a hátad, valamint vállad mobilitását és a spárgáid meglétét, nagy hasznát fogod venni a csoporttagságnak!

Rólam és a Videótárról mondták:

Ugye Te NEM élsz ezekkel a kifogásokkal?

“Nincs időm” – A nyújtással elég napi 10-15 percet foglalkozni. TikTok pörgetés helyett böngészd a csoportot és szánj időt a testi egészségedre!

“Túl sokat kell ezzel foglalkozni” – Túl bonyolultnak tűnhet felépíteni az edzéseket és a nyújtásokat ha nincs meg a kellő szakértelem. A csoportban elsajátított gyakorlatokkal leegyszerűsítheted mindezt és az időmenedzsmented is gördülékenyebb lesz.

“Nem tudom beépíteni a napirendembe” – Akkor segítek: élettanilag késődélután/este a legideálisabb nyújtani. Napi 10-15 perc csodákra képes. Ennyi időd csak van egy nap, ha fontos számodra, hogy hajlékonyabb legyél.

“Nem tudom hogy jól csinálom-e” – Amint előfizetsz a csoporttagásgra minden a helyére kerül. Ha már megszületett a gondolat, hogy tegyél magadért, jó úton jársz!

“Nem tudom hogy jó gyakorlatot végzek-e” – Minden fontos gyakorlatot hibajavítással látok el, így nem kell aggódnod ha egyedül állnál neki mobilizálni és nyújtani.

Mennyibe kerül a Videótár?

Engedd meg, hogy végezzek neked egy gyors számítást.

Ha elmész havi egy csoportos nyújtás órára, általában 2-3.000.- forintot kérnek tőled, ugyanezért egy magánórán 8-10.000.- forintot is kifizetsz. Itt természetesen élőben kérhetsz segítséget és meg is mutatják a gyakorlatok helyes kivitelezését, de egy alkalom nem fog csodát hozni és cserébe videós anyagot sem kapsz az óra után. Ha heti 1 csoportos órára mész az havi szinten 8-12.000.- forintodba kerül.

Ha az előfizetés mellett döntesz:

A videók korlátlanul a rendelkezésedre állnak az előfizetés időtartama alatt. Emellett pedig heti 1 élő órán is részt vehetsz, sőt további lehetőséged is van egyéni program összeállításának igénylésére.

Hajlékonysági céljaidhoz egyéni útmutatásra van szükséged? Igényelj személyre szabott nyújtás programot és garantáltan rugalmasabb leszel!

PRO csomag

Ár: 5.490 Ft / hó
+ 4.900 Ft egyszeri díj

Basic csomag

Ár: 5.490 Ft / hó